martes, 12 de marzo de 2013

Bruno Mars

Por Abel García, 3º ESOB


Sempre m'ha ecantat Bruno Mars, és un dels meus cantants favorits. Gràcies a totes les seues cançons he plorat, somrist... Bruno Mars és nord-americà, va nàixer en 1985(té 27 anys). El gènere més popular de la seua música és Pop i R&B. Vull destacar les diferents cançons que s'han mogut fins ara d'una part a l'altra del món: The Lazy Song, Grenade, Just the Way You Are, Lockes Out of Heaven, Lighters (amb Eminem)... Res a dir que per a mi és el cantant que està per damunt de tots fins ara.



Aquesta cançó que he posat en aquest enllaç, és la cançó anomenada "The Lazy Song". He posat aquesta cançó perqué és la que més m'agrada de Bruno Mars. Aquesta cançó és de l'àlbum "Doo-Wops Hooligans" i es va publicar oficialment el 15 de Febrer de 2011. The Lazy Song ha venut més d'1milió de descàrregues digitals en els Estats Units. Aquesta cançó m'agrada per la lletra, però sobretot pel ritme musical.

24 comentarios:

  1. Bruno Mars per a mi és un dels grans de la música actual, per la seua veu, la seua capacitat per a crear una música sonorament agradable i al mateix temps amb una lletra en ocasions profunda.

    ResponderEliminar
  2. Aquesta cançó és molt divertida, em recorda molt a l’estiu perquè sempre l’escoltàvem. Aquesta cançó és la que més m’agrada de totes ja que és l’única que me sé de les que hi ha en “Acordes infinitos”.

    ResponderEliminar
  3. Bruno Mars es un gran artista y me gusta bastante pero a mí me gusta más su canción Locked Of Heaven que la de The Lazy Song

    ResponderEliminar
  4. Bruno Mars me gusta bastante porque es un gran cantante pero ami me gusta mas Lil Wayne ft Bruno Mars esa esta mejor.

    ResponderEliminar
  5. Bruno Mars per a mi és un dels millors cantants, per la seua manera de cantar i té una música molt agradable i relaxant.

    ResponderEliminar
  6. Bruno Mars per a nosaltres és un bon cantant. Aquesta cançó ens agrada molt perquè la ballàvem sempre al local i ens divertíem molt.

    ResponderEliminar
  7. "Esta cançó ens agrada molt, i també ens agrada molt com canta Bruno Mars, una de les cançons que mes ens agrada és It Will Rain . També aconsellem un altre cantants com, pereza, Melendi..etc"

    ResponderEliminar
  8. Aquesta cançó m'agrada molt, Per què a qui no li abellix algun dia fer el vague? però m'agrada més "Locked out of heaven"

    ResponderEliminar
  9. Bruno Mars és un dels millors cantants que conec, estan molt boniques les cançons i és molt famós aquest cantant. La cançó que més m'agrada és la que té un remix amb skrillex.

    ResponderEliminar
  10. Aquesta cançó és molt divertida i la lletra té un ritme molt divertit. He escoltat moltes vegades aquesta cançó i ja me la se de memòria.

    ResponderEliminar
  11. personalment a nosaltres ens agrada molt Bruno Mars per què ens identifiquems amb les seues cançons, les que mes ens agraden son:locked outof haven´t i gorill...i com a artista a l´hora d´actuar es magnífic.

    ResponderEliminar
  12. és una bona cançó, m´agrada molt, segur que guanya algun premi de la MTV.

    ResponderEliminar
  13. Bruno Mars és un bon cantant, hi ha moltes cançons seues que m'agraden molt, la meua cançó favorita de Bruno Mars és "Just the way you are", és una cançó molt bonica.

    ResponderEliminar
  14. Aquesta sí que és una cançó, vaya temaç, aquesta canço crida l'antenció per tot, es presiosa. A part, m'agrada l'album 'Doo-Wops Hooligans'. Aquest artista és molt gran.

    ResponderEliminar
  15. jaja quina canÇó més bona Abel has de posar les cansions que tagraden a tu las dels Valencians jajaj es broma esta xula

    ResponderEliminar
  16. Bruno Mars, per a mi és un dels mijors cantants que he escoltat. Aquesta cançó es preciosa, m´encanta.

    ResponderEliminar
  17. La cançó de bruno mars ¨Locked out of heaven¨ per a mi es una de les millors cançons seues. M'agrada molt. Per a mi Bruno Mars es lo millor que hi-ha en el món dels cantants

    ResponderEliminar
  18. Bruno mars és el millor cantant ue hi ha en el món . Sobretot amb la conçó¨Locked out of Heaven¨. M'agrada moltissim

    ResponderEliminar
  19. Bruno Mars és un dels cantans que més m'agraden, la cançó que més m'agrada és la de Lil Wayne ft. Bruno Mars, perquè quan l'escolte em fa sentir-me bé i és una de les cançons més escoltades per les meues amigues.

    ResponderEliminar
  20. Aquesta cançó m'agrada molt, la lletra és molt divertida i entretinguda. Peró la cançó que més m'agrada és "When I was your man" és molt bonica.

    ResponderEliminar
  21. A mi m'agrada molt aquest cantant, no he escoltat moltes cançons però totes les que he escoltat m'han encantat. La que més m'agrada és 'When I Was Your Man'

    ResponderEliminar
  22. M'encanta Bruno Mars, per a mi és clarament un dels millors cantants en el món. Personalment su últim álbum 'Unorthodox Jukebox' m'agrada més que 'Doo-Wops & Hooligans' però també m'agrada moltíssim. La meua cançó preferida és "Young (Wilds) Girls" que va dedicat a les seues fans. Espere que continue tragent discs tan bons com aquestes.

    ResponderEliminar
  23. Es la pitjor cançò que he escoltat en tota la vida."Vaja Merda".
    Està bè per què l'escolte ma mare en la ràdio, però per altra cosa no

    ResponderEliminar
  24. Bruno mars no està malament però a mi no m'ha agradat gens

    ResponderEliminar