miércoles, 13 de marzo de 2013

One less lonely girl

Por Celeste y Gema, 3ºA


Aquesta cançó de Justin Bieber va dedicada a totes les xiques seguidores de Justin (Beliebers). Ens agrada molt perquè parla de les xiques que troben el seu amor perfecte, per això el titol en castellà vol dir ‘Una xica sola menys’. També ens agrada perquè en el seu concert tria a una jove de 150.000 xiques, la porta a l’escenari, l’asseu en un tron; li posa una corona de flors, i li canta la cançó a prop d’ella.



6 comentarios:

  1. La cançó és molt bonica, i Justin canta genial en directe. A mi m’encanta el moment en el qual treu una xiqueta del públic i la fa sentir especial.

    ResponderEliminar
  2. Creo que este es uno de los mejores momentos del concierto. He tenido la suerte de poder verle en directo dos veces, la última este año en Barcelona, y es impresionante. Si tenéis la oportunidad de ir a alguno, ¡no os lo penséis dos veces! Se conoce a gente increíble y el concierto te deja sin palabras. Son dos horas al máximo, con fuegos artificiales, bailes muy trabajados, efectos especiales y música en las que se te hace imposible no gritar, saltar, bailar y cantar. Igual te ves a Justin tocando la batería o el piano que con su guitarra cantando en acústico mientras pasa por encima de tu cabeza subido en una estructura gigante. Es impresionante verle corriendo de un lado para otro del escenario sin parar de cantar ni un solo momento. ¡Tiene talento!

    ResponderEliminar
  3. No m'agrada gens com canta i les canÇons son molt aburides pero si asó és la millor pos no m'imagine les altres cansos que fa

    ResponderEliminar
  4. Justin Biber no és un dels cantans que més m'agraden, però m'agrada molt la cançó de "Beauty and a beat ft.Nicki Minaj", aquesta cançó m'agrada perquè la meua amiga la posava tots el dies.

    ResponderEliminar
  5. A mi sincerament Justin Bieber no m'agrada gens... Peró l'única cançó que m'agrada és "Beauty and A Beat" qui la canta amb Nicki Minaj. la cançó és molt entretinguda i quan no estic de bon humor l'escolte una vegada i m'anima molt el ritme (:

    ResponderEliminar
  6. Justin canta genial! No vaig poder tindre la sort d'anar al concert, però estic segura que algun dia aniré.
    Justin en aquests moment fa sentir molt especial a una Belieber que segurament ho dóna tot per Justin.
    Se'm posen els pels de punta en veure el vídeo. :)

    ResponderEliminar