jueves, 30 de mayo de 2013

TRES METROS SOBRE EL CIELO

Azahar Zapater
  
TRES METROS SOBRE EL CIELO.~

'3 Tres Metros Sobre el Cielo', és la millor pel·lícula d'amor que he vist mai.

3MSC és una sensació que recorre el teu cos a 100.000 bytes per segon, provocant una irrigació sanguínea incontrolada que nutreix el cor fins a fer o bombejar a mil per hora.

Tot depén d'una persona, les circumsàncies, l'experíencia...el que és segur és que són les teues mans las que bateguen, els teus ulls els que parlen, els teus llavis els que tremolen i la teua boca la que colpeja.

3MSC és el moment en el que et sents viu. L'instant en el que prengues la decisió que prengues ja res tornarà a ser el mateix
El destí de H i Babi va canviar quan es van conéixer. Contra més s'odiàben, més sentien l'un per l'altre.

Ella era la xica PERFECTA i ell un cas a part. 
Eren molt diferents, però entre ells dos sentien amor, amor vertader, i passara el que passara el destí va voler que ells dos estigueren junts.




Imágenes integradas 1Imágenes integradas 2Imágenes integradas 3Imágenes integradas 6Imágenes integradas 8Imágenes integradas 9Imágenes integradas 10Imágenes integradas 11Imágenes integradas 12Imágenes integradas 13

7 comentarios:

  1. És la pel·lícula més bonica i més romantica del cine espanyol. Espere que traguen la tercera part perquè la segona part no m'agrada com acaba, ja que Mario Casas no acaba amb ninguna i l'han deixat a meitat. Un bes:)

    ResponderEliminar
  2. Aquesta pel·lícula m'agrada molt, jo crec que tots l'hem vist i el comentari està molt ben fet, resumeix la história i et deixa amb ganes de veure-la altra vegada

    ResponderEliminar
  3. Fa temps que van estrenar aquesta pel·lícula i em va agradar des del primer moment. És una pel·lícula d'amor, però també hi ha momentos tristos. La recomane per qui no l'haja vist. És molt bona pel·lícula i t'agradarà molt.

    ResponderEliminar
  4. És una de les meues pel·lícules favorites. Jo crec que l´ha vista quasi tot el món, i si hi ha algú que no l´haja vist li la recomane, puerquè és preciosa i segur que li agradarà. M´agrada puerquè és una pel·lícula d´amor encara qe també té moments tristos :)

    ResponderEliminar
  5. 3 Metros sobre el Cielo també és la millor pel·lícula d'amor que he vist mai.
    Aquesta pel·lícula m'ha agradat molt i l'he vist milers de vegades.
    Bona pel·licula :)

    Isabel Juan Valdés 2ºB

    ResponderEliminar
  6. M'agrada molt aquesta pel-lícula i refecteix molt bé com és un amor vertader en cara que no sempre acabe bé. No em camsaria de veure-la mai.

    ResponderEliminar
  7. M'agrada molt aquesta pel-lícula i refecteix molt bé com és un amor vertader en cara que no sempre acabe bé. No em cansaria de veure-la mai.

    ResponderEliminar